Fostul premier Victor Ponta a declarat, marți, la Antena 3, că prinderea autorilor asasinatului cu bombă din Arad este crucială pentru descurajarea unor alte asemenea acțiuni.

„Slava Domnului, suntem o tara fara mari probleme, dar sa nu incepem si noi. Pana acum spuneam ca nu exista la noi atentate cu bomba si am vazut ca a sarit in aer un om cu o masina, s-a mai intamplat ceva? Nu-i prinzi in 2-3 zile…Fiecare zi care trece…Nu mai putem zice ca in Romania nu se intampa ca in Italia sa te arunce mafia in aer. La Arad, sper ca ii vor prinde pe faptasi. Pentru ca altfel, daca nu ii prind, ‘Vedeti ca se poate?’ Le vin si altora idei”, a declarat Ponta.

Trupul neînsufleţit al lui Ioan Crişan, omul de afaceri arădean ucis în explozia maşinii sale în dimineaţa zilei de 29 mai, a fost ridicat marți de la morgă în a zecea zi de la tragicul eveniment, în timp ce la Arad a sosit şeful Poliţiei Române, pentru a verifica stadiul anchetei.

La Arad a sosit, marţi, şeful Poliţiei Române, chestorul Benone Matei, după ce în oraş se afla de câteva zile şi adjunctul său. Anchetatorii bucureşteni prezenţi la Arad încă din ziua asasinatului nu au oferit nicio declaraţie despre stadiul cercetărilor, până în prezent.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentJudecătoare repusă în funcție după ce a lăsat în libertate un violator
Articolul următor”Nu vă supărați, dar în afară de scandal voi știți să faceți ceva?” – Victor Ponta despre USR și Clotilde Armand