Fostul premier a luat foc după noul război. Victor Ponta crede că în spatele tuturor acestor conflicte ar sta un sistem ocult care vrea să guverneze. 

”Un atac împotriva populației civile este terorism și ne afectează pe toți – direct sau indirect! Dar eu văd că sunt prea multe conflicte apărute în același timp – prea multe zone în care războiul și agresiunea au devenit brusc „acceptabile” – prea multe conflicte „înghețate” care deodată devin fierbinți: Ucraina/ Azerbaijan/ Kosovo/ Israel….

Doamne, ferește să nu se adauge Taiwan sau Iran sau alte zone. Sigur că vina aparține în principal agresorilor! Dar putem să spunem și cealaltă parte adevărată: că „Lumea Democratică” (din care, din fericire, România face parte) și-a distrus și își distruge sistematic liderii, lăsând un „Sistem” mai mult sau mai puțin ocult să guverneze de fapt, și făcând simple marionete din cei care ocupă funcțiile oficiale.

Din aceste crize multiple poate că vom înțelege și noi, cei din “Lumea Liberă” că avem nevoie de adevărați lideri- de conducători! Altfel ne va fi din ce în ce mai greu!”, a scris fostul premier într-o postare pe Facebook. 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentRomânia, la masa producătorilor de top – Primul autobuz electric produs în țară, lansat de Automecanica Mediaș la Bruxelles
Articolul următorDezvăluiri incendiare la Culisele Statului Paralel: adevărul zdrobitor despre investițiile din Deltă. Partidele politice își ascut armele