Cumnatul meu, Cristian Hertanu, a decedat zilele trecute. Presa a relatat iar despre “cumnatul lui Ponta” si a dat iar poze de la DNA , folosind numele de “Iulian”!
 
Vreau sa ramana adevarul ; nu a fost “cumnatul” ci un om extraordinar, pe picioarele si viata lui, nu ii spuneau “Iulian” decat la DNA Ploiesti , noi toti ii spuneam Cristi ; avem multe poze minunate cu el ( nu doar cele de la DNA aparute in presa) ; nu a incalcat nicio lege , doar a fost arestat in 2015 din credinta lui Portocala si a sefilor sai de la DNA ca asa ma fac sa imi dau demisia din functia de Prim Ministru! Cristi nu a fost un “inculpat” ( niciodata trimis in judecata si niciodata condamnat de cineva) – a fost, timp de 9 ani, inca o victima a unor ticalosi ca Portocala si Onea.
 
Acum, prin deces , se inchide acel dosar total fabricat – si toata lumea se spala pe maini ; cui ii mai pasa de inca o victima oarecare! Mie imi pasa pentru ca vreau ca cei doi copii ai lui Cristi sa stie adevarul – ca au au avut un Tata care a fost mereu nevinovat si a fost o simpla “victima colaterala” a unui razboi murdar. Eu ma simt cel mai vinovat pentru ca eu eram tinta – Cristi a fost doar o “paguba colaterala” ( ca si alti oameni nevinovati prinsi de-a valma , fara sens, in acel dosar)! Din pacate, de atunci din 2015 , timp de 9 ani, Cristi a trait cu stigmatul “cumnatul lui Ponta – ala cu dosarul de la Ploiesti”; familia lui cu sechestru, si toata lumea cu o traumă nevindecată.
 
Nu am vorbit niciodata in public despre chestiunile mele private ( bucurii sau necazuri)! Cristi Hertanu , o persoana discreta si decenta, foarte iubit de cei care l-au cunoscut dar total neimplicat in chestiuni publice, a devenit o persoana publica din cauza tortionarilor de la DNA Ploiesti. Pentru copiii si familia sa, pentru cei care l-au cunoscut si l-au iubit , care i-au fost alături chiar si la cimitir, trebuie sa ramana scris ADEVARUL!
 
Si merita sa ramana scris adevarul alaturi de o poza in care Cristi e asa cum a fost mereu – zambind, deschis si cel mai “bun” om de pe Pamant! Dumnezeu sa il odihnească in Ceruri/ si el sa ii ierte pe ticalosii care i-au facut atat de mult rau aici!

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentȘeful Asociației Ofițerilor în Rezervă, Virgil Bălăceanu: „Vă propun să vorbim despre pace. Şi să vedem cum ne pregătim de război”
Articolul următorMAE, atenţionare pentru românii care merg în Germania: Orarul zborurilor poate fi perturbat de greva unei companii aeriene