Victor Ponta intră dur în scandalul copiilor bogați care se droghează, generat de Vlad Pascu, tânărul care a ucis cu mașina doi tineri la 2 Mai, conducând drogat.

”Sunt foarte mulți părinți care își strică copiii. Eu nu vreau să acuz pe cineva, sunt și eu părinte, slavă Domnului, până acum sunt în regulă copii mei, nu vreau să acuz pe cineva. dar părinții care spun: ”Ce ai făcut tată? Păi am rămas corigent! Bine mă hai să îți iau un Porsche cadou ca să te duci și tu la mare să uiți că ai rămas repetent. Ia un Porsche, nu vrei și vreo două mii de euro să cheltuiești pe acolo?” Nu vă supărați dar aici este evident că părinții sunt vinovați! Copilul la 14, 15, 16, 17, 18 ani când zice ce a făcut? A rămas repetent! Și ce a făcut tata? Mi-a luat un Porsche. Și ce a făcut mama? Mi-a dat vreo două mii de euro de cheltuială, păi înseamnă că e bine ce fac”, a declarat Victor Ponta la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentEuroparlamentarul Corina Crețu: Nimeni nu știe cum s-au cheltuit două miliarde de euro primite de România de la UE
Articolul următorEuroparlamentarul Corina Cretu: ”Voi face în continuare tot ce îmi stă în putinţă pentru ca Republica Moldova să devină parte a Uniunii Europene”