Preșdintele USR, Cătălin Drulă, a cerut demiterea lui Victor Ponta din funcția de consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu. Ponta a revenit cu un răspuns și spune că „C. Drulă, Vlad Voiculescu, Dacian Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui să fie la închisoare deja”.

„Drula , Vlad Voiculescu , Ciolos si toata gasca lor de hoti si incompetenti ar trebui sa fie la inchisoare deja ! Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la “Colectiv” si au facut ZERO paturi pentru arsi – ba chiar au facut plangeri penale contra doctorilor de la “Urgenta – Floreasca” care incercau sa faca o Sectie moderna! Ei stiu sa ia banii romanilor si sa ii dea in Strainatate , la tot felul de “stapani” ai lor ; cu banii platiti catre spitale din Strainatate in ultimii 8 ani se puteau face sectii de arsi in toate marile centre medicale din Romania – si NU s-au facut din cauza celor ca Drula si Ciolos ! Acum Ciolacu trebuie sa se lupte cu ce au lasat ei – vorbe goale si acuzatii ! Daca le spun adevarul se supara – asa ca o sa-l mai spun! NU am vorbit si NU vorbesc acum in calitate de consilier al cuiva – doar de cetatean satul de acesti “vanduti” care ne dau lectii si, de fapt, ne iau banii si ne omoara!”, a spus Ponta, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentVictor Ponta, liderul Pro Romania: „Incidentul de la Crevedia ne demonstrează că noi nu învățăm niciodată din greșeli”
Articolul următorCorina Crețu: Sper ca Preşedinţia Spaniolă a Consiliului Uniunii Europene să acorde o prioritate deosebită aderării României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen