Victor Ponta a analizat scandalul în care România a fost atrasă, după scandalul provocat de Diana Șoșoacă și o jurnalistă de la Rai 1. Ponta spune că jurnalista a vrut ”circ”, iar Diana Șoșoacă a vrut și ea ”publicitate”.

”Dacă omoară un italian 10, nu e nicio știre, dacă omoară un român unul, e știre. Ne-au făcut harcea-parcea tot timpul. Noi nu am avut nicio politică de stat de a ne apăra, deși avem 2 milioane de români care muncesc acolo. Se închide Italia fără români! Dacă ar pleca toți românii, ar rămâne cu restaurantele goale, nu ar avea cine să le mai îngrijească bătrânii. Au găsit-o pe doamna Șoșoacă, care e bună la astfel de scene, iar acum românii sunt înjurați.

Ce a făcut jurnalista a fost circ, circ. Doamna Șoșoacă cred că a căutat astfel de scene, din ele trăiește. Am trăit și eu un episod pe un aeroport. Un rom a început să mă înjure pe mine, pe politicieni, de față cu familia mea. Primul meu impuls era să sar la bătaie. Dar, am stat, ca om politic mai și înduri. Unii te înjură.

Șoșoacă, care voia publicitate, s-a certat cu o jurnalistă care voia publicitate.”, a spus Victor Ponta la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCum și-au împărțit partidele din coaliție posturile de prefecți
Articolul următorUrsula von der Leyen: Varianta Omicron ar putea deveni dominantă în Europa până la mijlocul lunii ianuarie. Evoluția este extrem de îngrijorătoare