Liderul Pro România, Victor Ponta, fost candidat la alegerile prezidențiale, arată faptul că românii care l-au votat pe Klaus Iohannis se simt ”dezamăgiți și trădați”, dar consideră că acest sentiment se va estompa până în 2024, atunci când vor alege un nou Iohannis sau un nou Băsescu.

”Inteleg ca cei care l-au votat pe Dl Klaus Iohannis se simt dezamagiti si tradati – au si de ce . Insa asta este problema lor ! Cred ca sunt, in marea lor majoritate , aceiasi care l-au votat pe Traian Basescu – si au fost dezamagiti si tradati. Si, pot sa anticipez deja, in 2024 vor vota tot un Basescu sau Iohannis- si iar vor spune ca sunt dezamagiti si tradati.

Eu nu sunt nici dezamagit si nici tradat de Dl Iohannis- pentru ca nu l-am votat ( ba chiar am incercat sa arat ca exista o alternativa) . Si, ca mine, sunt in aceasta situatie inca 5.264.382 de romani care NU l-au votat pe Dl Iohannis ( nici pe Traian Basescu)! Noi ce vina avem ? La noi nu se maresc facturile la energie? Noi nu avem rude sau prieteni care nu au loc la ATI cand fac Covid ? Scolile copiilor nostri nu se inchid ? Firmele noastre nu stau in fiecare zi in controale pana le vindem la o multinationala ? Noi nu asteptam luni de zile pentru un biet aviz de la o institutie publica condusa “pe algoritm” de un “pilos” de la PNL sau de un incompetent de la USR PLUS ?

De ce platim si noi faptul ca niste oameni voteaza mereu doar din ura – dupa care se declara “tradati si dezamagiti”? Pana data viitoare cand vor vota la fel ! Cu siguranta nu din cauza democratiei – poate a stupidocratiei !”, scrie Victor Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentVlad Voiculescu: „Suntem în plin val 4, dar ni se recoamndă să jucăm golf”
Articolul următorINSOMAR: SONDAJUL care dinamitează scena politică. Cifrele care pun la pământ Guvernul Cîțu. Lovitură nimicitoare pentru Iohannis