Fostul premier al României, Victor Ponta, care și-a dat demisia după incendiul de la Colectiv, comentează într-un mod ironic evacuarea Spitalului Foișor din București. El critică modul în care a gestionat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, întreaga operațiune.

„Avem voie sa facem si noi un film despre acesti indivizi care au pus mana pe Ministerul Sanatatii si, in general, pe ce a mai ramas in Romania inca interesant pentru tot felul de “smecheri” din afara Tarii ?

Nu vrem nici bani de la Buget pentru film (ca ei) si nici nu vrem Oscar pe suferinta romanilor! Vrem doar sa le aratam suporterilor lor fanatici cum arata “oamenii noi” si ce “schimbare” au adus ! Sa vada si ei ca voteaza si apara orbeste niste indivizi mai incompetenti, mai prosti si mai cinici decat toti politicienii de dupa 90 – si oricum sunt cei mai “vanduti” si trimisi in Romania ca sa “vanda” ce a mai ramas!

Ordinul aberant de evacuare peste noapte a Spitalului “Foisor” a fost semnat de Ministrul V. Voiculescu – insa responsabil pentru bataia de joc vazuta de noi toti nu va asteptati sa fie a lui Voiculescu si a gastii lui !!! Nuuuu – ei nu gresesc niciodata – nu isi dau niciodata demisia – stiu doar atat de bine sa acuze pe altii! Acum au cautat repede un “tap ispasitor” si l-au gasit pe Directorul Spitalului si pe medici; vor sa ii dea afara; tot e bine, acum cativa ani vorbeau cu Portocala si ii arestau pe doctori si pe pacienti ????!

“Cancerul” care s-a instalat acum la Sanatate va progresa – si se va extinde la toate partile “corpului social” din Romania! De data aceasta romanii NU au mai ales raul cel mai mic; l-au ales direct pe cel mai mare????”, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentReacția lui Raed Arafat! Șeful DSU explică de ce Spitalul Foișor a fost transformat în clinică suport-COVID
Articolul următorMiron Mitrea, despre REMANIEREA a 9 miniștri din Guvern: „Acest guvern nu mai are de trăit mult. Știu și ei asta”