Victor Ponta a declarat duminică seara, la un post TV, că îl apreciază pe George Simion, după nunta cu mii de invitaţi de sâmbătă. „Mi se pare singurul om politic care spune ceva, poţi să fii sau să nu fii de acord cu el. Ceilalţi citesc de pe foaie. Klaus Iohannis citeşte de pe foaie, Nicolae Ciucă citeşte de pe foaie”, a declarat fostul premier.

În schimb, când vine vorba ca AUR să preia guvernarea, Ponta nu mai este atât de pozitiv. „Nu cred că echipa din jurul lui George Simion poate să rezolve problemele de fiscalitate, de infrastructură. Campania e în poezie şi guvernarea e în proză. Simion e singurul care se exprimă, e cum se spune, chior în ţara orbilor. Dar, dacă punem AUR la guvernare, cred că va fi mai rău ca acum. Pentru că nu au oamenii care să rezolve probleme.

Nu cred că datotită acestei nunţi va câştiga 70% la alegeri. Dacă dintre nuntaşii au fost acolo găseşte doi care să se priceapă la economie, doi care să se priceapă la IT, alţi doi la infrastructură sau educaţie sau energie, atunci am să-l iau în serios”, a mai spus Victor Ponta.

Deși a avut peste 10.000 de invitați, George Simion nu a cheltuit foarte mulți bani cu pregătirea nunții, fiindcă o bună parte din materia primă necesară pentru hrana sau transportul invitaților i-a venit sub formă de donații. O parte din invitați au dat darul la nuntă chiar la scurt timp după ce au ajuns. În multe cazuri a fost vorba de sume modice precum 10 sau 15 lei.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentTULCEA  Primarul comunei I.C. Brătianu a fost demis în urma referendumului de duminică
Articolul următorCozmin Gușă: Dragnea și Codrin. Sindromul Stockholm pare contagios în “Ospiciul numit România”