Chiar dacă la nivel național s-a format o alianță între PSD, Pro România și ALDE, în județul Botoșani această alianță nu există și nu se va face până după alegerile locale din 27 septembrie.

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Organizației Județene a Partidului Pro România, a anunțat că nu va face nicio alianță până la alegerile locale și că vrea cel puțin câte un consilier local în fiecare comună și oraș din județul Botoșani.

„Noi nu facem echipă decât cu cetățenii. Noi nu vrem decât să-i ajutăm să-și rezolve problemele. Vrem ca cetățenii județului Botoșani să aibă un nivel de trai mai bun, să fie respectați și să fie în siguranță. În ceea ce privește alianțele care se vehiculează, vreau să vă spun că Pro România Botoșani nu este un colac de salvare și nici ușa din spate prin care vor să ajungă iar în administrație anumiți oameni sau anumite partide. Mă refer direct la PSD, PNL, ALDE. Noi în alegerile locale vom merge singuri. Vrem să avem reprezentanți în toate consiliile locale, vrem să participăm la dezvoltarea localităților. Pro România Botoșani va merge la alegerile locale fără alianțe. După aceea, putem face diverse alianțe, astfel încât să fim o voce în consiliile locale și în Consiliul Județean”, a precizat Mihaela Huncă.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 11. De la priza de Teleorman, la drona bulgărească
Articolul următorLiderul Pro România, Victor Ponta: Demiterea Guvernului salvează pensiile și alocațiile