Victor Ponta îi atrage atenția lui Clotilde Armand că sectorul pe care-l administrează arată mai rău decât pe vremea primarului PSD Daniel Tudorache.

„În Bucureşti, sectorul 1 este unitatea administrativ-teritorială cu cel mai mare buget. Aceşti primari ai USR-PLUS (doamna Clotilde, domnul Fritz de la Timişoara, domnul Coliban de la Braşov) au un sprijin, nu neapărat din România. După ce sunt aleşi, ei nu mai fac ce zic.

În Bucureşti, anul ăsta este mai rău decât anul trecut. Înainte era vina PSD-ului. Acum, dacă nu mai e PSD-ul, doamna Clotilde se ceartă cu PNL-ul. Această dorinţă spre conflict ascunde faptul că nu eşti în stare să faci nimic. Când ajungi la putere, degeaba mai critici. Apucă-te şi fă.

În sectorul 1 nu e doar problema gunoaielor. Spre exemplu, eu nu am putut să trec cu maşina printre două maşini parcate pe trecere, care blocau strada. Nu venea nimeni să le ridice. M-am plâns pe Facebook de această situaţie şi, la un moment dat, au intrat suporterii dnei Armand şi mi-au lăsat comentarii: Lasă, mă, Ponta, că şi pe vremea ta era la fel. Eu nu am fost primar, dar asta nu e o scuză, că pe vremea lui Tudorache era la fel. Păi de-aia nu mai e Tudorache primar şi eşti tu, Clotilde, să faci ce nu a făcut Tudorache„, a declarat liderul PRO România, conform Bugetul.ro.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCulisele statului paralel | Lucian Duță, dezvăluiri incendiare despre implicarea SRI la CNAS și rolul Irinei Socol – Informațiile de pe stikul predat
Articolul următorCulisele statului paralel | Informații BOMBĂ despre asasinatul de la Arad. Legăturile lui Ioan Crișan cu lumea politică și Florian Coldea