Un consilier local din orașul Făurei, județul Brăila, fost candidat ProRomania la funcția de primar, a cerut și a obținut în instanță un ordin de protecție împotriva soției sale, care l-ar fi bătut, informează realitateadebraila.net.  

Gabriel Grigore Mocanu a susținut că și-a găsit copilul singur acasă, iar în timp ce stătea cu cel mic la televizor, femeia, care ar fi fost băută, ar fi venit acasă și i-ar fi cerut să bea împreună. Pentru că ar fi fost refuzată, femeia ar fi devenit violentă, iar politicianul a sunat la 112.

În fapt, se pare că soția acestuia i-ar fi aplicat mai multe lovituri, în urma cărora Mocanu s-a ales cu leziuni. După acest incident, bărbatul a cerut ordin de protecție. 

“A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa”, potrivit unui document oficial. 

 
 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentPreședintele Iohannis, mesaj de la Cotroceni, în plină criză sanitară și politică
Articolul următorIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII