Victor Ponta își arată fără perdea satisfacția că a reușit să dea o lovitură dură PSD în București, prin alianța cu Robert Negoiță. După ce reprezentanții PSD au criticat mișcarea lui Ponta, acesta afirmă că a devenit clar pentru toată lumea că Pro România nu este o anexă a cuiva. Fostul premier mai dă însă o șansă PSD, partid căruia îi cere să scape de „Echipa Dragnea”.

„Stanga Unita trebuie si va exista in Romania cand liderii PSD vor inceta blaturile cu PNL si cand oamenii din “Echipa Dragnea” vor face un pas inapoi / pana atunci PRO Romania se va lupta si va reprezenta Opozitia adevarata si Alternativa necesara!

Ma bucur ca toti cei sceptici, toti cei neincrezatori, toti cei care credeau in “scenarii” si jocuri de culise – au inteles azi ca PRO Romania este cu adevarat o Alternativa la PSD si PNL ( nu anexa unui alt Partid) ! Stanga Unita trebuie si va exista in Romania cand PSD va inceta blaturile.

PRO ROMANIA is real ( nu anexa sau “puiul” cuiva)! Si asa vom creste! Pe termen lung!

PRO Romania a fost singurul Partid Parlamentar care NU a votat Guvernul Orban / singura formatiune care a avut curajul sa se opuna si sa denunte BLATUL PSD – PNL privind Starea de Alerta, alegerile dintr-un singur tur grabite in Septembrie, motiunea de cenzura promisa si niciodata depusa si farsa prin care unii se fac ca sunt la Putere si altii in Opozitie!

Este nevoie de o alternativa adevarata la BINOMUL PNL – PSD ( oamenii nu trebuie sa aiba impresia ca sunt prizonieri – obligati sa aleaga intre “ciuma rosie” si “ciuma galbena” , doua partide care mimeaza lupta insa se inteleg foarte bine in a-si tine locul pe scena politica si a combate orice nou venit ) !

PRO Romania construieste o Alternativa serioasa, profesionista, curata – pe termen lung ! Si supararea unor lideri PSD sau PNL ne demonstreaza ca suntem pe drumul corect !

Suntem PRO Romania si tinem doar cu Romania!”, scrie Ponta pe Facebook.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, vor constitui o alianţă în perspectiva alegerilor locale din Capitală. Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.

Articolul precedentFluturași cu Covid de la Pro România
Articolul următorCorina Crețu taie elanul PNL: România a pierdut, de fapt, 5 miliarde de euro în urma negocierilor din UE