Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune că deciziile de la Cotroceni privind reluarea anului școlar reprezintă o metodă clasică folosită atunci când cineva dorește să scape de responsabilități.

„Scoala este la fel de importanta ca si Sanatatea si Economia / daca Guvernul Orban si PNL sunt interesati doar de Alegeri si voturi – noi trebuie sa cautam si sa prezentam solutii ! Din pacate, solutiile prezentate de Presedintele Iohannis sunt gresite – si au deficiente majore !

“Descentralizarea deciziei” de a deschide o Scoala este doar o metoda clasica de scapa de responsabilitate / se “arunca pisica moarta” in curtea fiecarei Scoli / nu exista reguli clare , o unitate de actiune si decizie / doar fuga de raspundere a celor care ne-au bagat in aceasta situatie!

Trebuie venit urgent cu solutii adevarate – nu putem sa actionam toti cum a actionat Presedintele- care “s-a spalat pe maini” si a “spalat” de raspundere si Guvernul LUI!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Articolul precedentBiroul Electoral Central: Candidatul, soţul, soţia, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai BEC
Articolul următorCorina Crețu: România este nevoie de o dezbatere naţională pentru a se stabili priorităţile