În exclusivitate pentru PS News, Victor Ponta, liderul PRO România, a anunțat că va deschide lista candidaților PRO România în București, la Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie.

„Voi deschide lista candidaților PRO România în București, la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare. Voi candida pentru că am realizat că am greșit la alegerile locale cu alianța PRO București și vreau să îmi asum această responsabilitate”, a declarat Victor Ponta pentru PS News.

Întrebat dacă prin acest anunț îi declară război fostului edil Gabriela Firea, având în vedere faptul că aceasta a precizat că își va continua cariera politică în Parlament, fostul premier a replicat:

„De ce să fac asta? Am alte priorități în viață. Văd că se războiește cu toată lumea acum – problema ei”.

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, a declarat, marți seară, la Antena 3, că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD și, în aceeași emisiune, a spus că ”nu exclude” nici o candidatură la alegerile prezidențiale din anul 2024. Aceasta spune că de vină pentru faptul că nu a existat o alianță între PSD, Pro România și ALDE pentru București este liderul Pro România, Victor Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentProtest sediul Ministerului de Justiție față de modalitatea în care este gestionată desființarea Secției Speciale
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 81. Interlop român, bătut ca un covor în Anglia