Victor Ponta, liderul Pro România, reacționează la decizia PSD de a-l numi pe Vasile Dîncu în funcția de președinte interimar al Consiliului Național. 

„Ii urez succes lui Vasile Dancu la acest moment de revenire pe prima scena politica / l-am considerat mereu pe Vasile Dancu un adevarat intelectual de stanga si sper sa reuseasca, de aceasta data, in proiectele ( absolut necesare) sale de modernizare ! Sper sa drumurile noastre politice sa se reuneasca la momentul potrivit si in directia corecta!

O mare bila alba pentru decizia lui Marcel Ciolacu – care a reusit sa amuteasca acum maraielile si miorlaielile baronetilor din teritoriu si ale vanzatorilor si fripturistilor autoexilati la Bruxelless/ personaje sinistre care tradeaza orice si pe oricine pentru burtile lor grase si pozitiile lor din care spolieaza bani publici! Vasile o sa le stea in gat pana o sa se inece – si asta va fi foarte bine pentru PSD si politica romaneasca !

Nu il invidiez deloc pe Vasile Dancu pentru pozitia delicata pe care o va avea alaturi de oameni care au citit in toata viata lor mai putine carti decat a scris Vasile intr-un an / si care vor incerca sa il sfasie ( cum au mai facut si alte dati) atunci cand le va pune in pericol ciolanul – singurul lor scop in viata si in politica!!!

Despre PSD nu mai comentez nimic pana nu vad depusa motiunea de cenzura/ deja m-am plictisit sa ii aud in fiecare zi cum “o sa depuna”!

PS – viata politica ofera intotdeauna surprize care ne depasesc imaginatia : in 2006 “interlopul bufon” propunea in CEX ul PSD excluderea din Partid a elementelor “tinere si intelectuale” Dancu si Ponta! Iata ca uneori, chiar si in politica, binele invinge”, scrie Ponta pe Facebook.

Articolul precedentRobert Negoiță: Firea minte cu o lejeritate dezarmantă. Atunci când stai lângă un om ajungă să-l cunoști bine
Articolul următorCel mai nou sondaj IMAS: Schimbări importante pe scena politică