Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că în România cazurile de coronavirus scad sau urcă în funcție de interesul politic al PNL și asta pentru că s-a dispus să fie obligatoriu alegeri locale pe 27 septembrie.

”Romania a ramas singura tara europeana in care numarul de teste Covid 19 ( implicit numarul de cazuri) creste si scade in functie de interesul politic al Guvernului / Guvern care nu se sinchiseste de sanatate si educatie – doar de Alegeri !

Ce rost mai are prezentarea acestor cifre care, evident deja pentru toata lumea , se “umfla” si se “dezumfla” dupa niste criterii si interese extrem de neclare???

Stim toti ca s-a DISPUS sa fie Alegeri Locale pe 27 Septembrie- oricate cazuri si cu orice risc / ca sa nu mai piarda multe voturi PNL cu prostiile si hotiile facute la guvernare/ si sa foloseasca primarii transferati de la PSD pana se dezmeticesc oamenii ! Asta stim toti – si cazurile vor scadea prin decizie politica – iar dupa 27 Septembrie o sa numaram imbolnavitii si decedatii din vina lui Orban!

Am vazut azi 825 de cazuri dupa ce zilele trecute erau mereu intre 1.300 si 1.400 ! Am spus gata : a rezolvat Orban Pandemia – ne indreptam spre o scadere clara si constanta! Dupa care vad ca doar 6.460 de teste ( in zilele precedente erau constant 24.000) / pe matematica simpla : daca faceau 24.000 de teste ieseau cam 3.000 de cazuri noi !

Nu stim cum stam cu adevarat cu Sistemul de Sanatate ( cati oameni mor de alte afectiuni pentru ca nu pot fi tratati daca nu au Covid) / nu stim cum incepem Scoala / ingropam definitiv firmele romanesti din HORECA, agricultorii afectati de seceta si industria alimentara!

Dar ei vor ALEGERI! Cum au vrut si in Martie – in loc sa ia masuri! Si , pe urma, ne-au inchis in case”, scrie Victor Ponta.

Articolul precedentMitrea o atenționează pe Firea ca are în echipa de la București sabotori
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 52. Nici cămătăria nu mai e ce a fost