Ioan Sîrbu, candidatul PRO România la Primăria Capitalei, vine cu un mesaj extrem de optimist de Ziua Marinei.

“Salut Marina Română , pe marinarii ei și îmi îndrept respectul către toti ,pentru valoare adusă tării si curajul lor exemplar.

Respectul nostru al tuturor, trebuie indreptat catre toti cei care , participa până la sacrificiul suprem pentru a apara hotarele de apa ale tarii. Toti cei din fortele militare care pun pe primul loc interesul natiunii inaintea familiei si a celor dragi.

Sunt 160 de ani de la infiintarea Marinei Militare Moderne, un eveniment important pentru tara noastră, iar marina exista pentru ca cei aflati in exercitiu -MARINARII ,au mai mult decat o profesie, adica o pasiune.Acestia se antreneaza permanent pentru a proteja cei 245 km ai costei maritime a Romaniei.

Desi spre deosebire de alți ani, când Forțele Navale Române organizau cel mai mare spectacol naval din țara noastră, anul acesta este diferit. Insa, curajul acestor oameni este constant si trebuie recunoscut indiferent de perioadele prin care trecem.

Suntem un popor curajos, un popor unit care prin alegeri potrivite va putea sa depaseasca cu capul sus perioada deloc usoara prin care trecem. La mulţi ani marinarilor militari, la mulţi ani Forţelor Navale Române!

La multi tuturor ce poarta numele de MARIA si Marin !

Cu aleasa pretuire” , transmite , G-ral mr (r)medic prof univ dr loan Sirbu.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentAutoritatea Electorală Permanentă a lansat în dezbatere publică proiectul privind stabilirea cheltuielilor pentru alegeri
Articolul următorCorina Crețu: Nu există o listă CLARĂ a priorităților acestui Guvern privind fondurile europene