Victor Ponta, fost premier al României, comentează scandalul generat după ce Sorana Cîrstea a postat pe Facebook un mesaj în care cerea ca bărbații să fie iar masculini, femeile feminine și copiii înocenți. Mesajul a fost considerat unul anti-LGBTQ, iar sportiva a fost atacată.

“Sorana Cîrstea a spus ceva ce eu, si multi altii, consideram de bun simt! Iar cei care nu sunt de acord cu opinia Soranei au dreptul lor la o opinie diferita – nu le interzice nimeni nimic ! Dar recunosc ca sunt total scarbit de ipocrizia care a ocupat tenisul profesionist ( mai ales la Wimbledon) . Orice jucator ( jucatoare) care nu are rezultate dar face declaratii pro LGBT sau anti Rusia devine vedeta . Daca un sportiv cu rezultate ca Djokovic ( sau Sorana) are opiniile sale diferite de Propaganda oficiala – devine un paria! Sportul este despre sport – nu politica ! Si sportivii au dreptul la pareri despre lucruri de bun simt! Bravo Sorana – Bravo Djokovic! Keep fighting!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentAstăzi se inaugurează podul suspendat de la Brăila – Vor fi prezenți al ceremonie Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă dar și Sorin Grindeanu
Articolul următorCorina Crețu: ”Deşi pe hârtie ne încadrăm în media europeană la fondurile primite, în privinţa plăţilor realizate din aceste fonduri ocupăm una dintre ultimele poziţii”