Fostul premier al României, Victor Ponta, susține că dosarele penale împotriva sa au fost „fabricate”. Motivul ar fi mai multe măsuri economice luate de Guvernul pe care îl conducea la acea vreme. El a invocat și incendiul de la Colectiv, precizând că „acum mor în fiecare zi, în spitale publice, mai mulți oameni decât atunci”.

„Mi-a adus un prieten aminte ca, in 27 Aprilie 2012, am fost desemnat ca Prim Ministru al Guvernului Romaniei .

Am dat inapoi pensiile si salariile / am platit imprumutul lui Basescu la FMI si nu am mai luat alti bani / am redus TVA , CAS si am scazut impozitul pe dividende / am luat 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana ….

Din acest motiv mi-au fabricat dosare penale mie si familiei mele ( din fericire respinse de judecatori) / si au strigat in Piata si la televizor ca eu sunt de vina pentru tragedia de la “Colectiv” ( acum mor in fiecare zi , in spitale publice, mai multi oameni decat atunci intr-un club privat) !

Sunt intr-un moment in care ma intreb doar atat : “ a meritat” ? Familia mea spune tare “NU” !!! Dvs. ce credeti?”, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentPrimarul Mihai Chirica este suspect într-un dosar DIICOT
Articolul următorOFICIAL: Costel Alexe a devenit inculpat – Nu are voie să plece din ţară sau să ia legătura cu anumite persoane