După o lungă perioadă în care a stat departe de viața politică, datorită funcției de prefect, Lucian Furdui a redevenit membru al unui partid politic, însă nu cum s-ar fi așteptat mulți la o revenire în PSD, ci a ales calea PRO. Înscrierea în rândurile partidului care mai pregătește câteva ,,lovituri” pe piața transferurilor (ca la fotbal!) a fost confirmată chiar de însuși fostul prefect al județului Tulcea, Lucian Furdui.
,,Sunt mai multe argumente pro care m-au determinat să aleg revenirea pe scena politică în Pro România. Nu am să le dezvolt acum ci doar am să confirm ceea ce ați aflat deja și anume că într-adevăr mi-am depus adeziunea la Pro România” a declarat în această seară Lucian Furdui.
Despre o eventuală candidatură a sa la una din funcțiile de primar al municipiului sau de președinte al Consiliului Județean fostul prefect nu a dorit să comenteze, însă a confirmat faptul că este foarte posibil să se regăsească pe una din listele de consilieri, cel mai probabil pe cea de consilieri județeni.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 22. Cei mai puternici oameni din lume, în pericol
Articolul următorIoana Petrescu: Guvernul trebuie să învețe că nu se pot lua decizii de pe o zi pe alta!