Deputatul Octavian Petric şi-a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare, din partea Pro România, avocatul Cristina Haiduc fiind candidat la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, informează Agerpres.

“Ne-am propus un target pentru Consiliul Judeţean – cinci mandate, iar pentru consiliul local – patru mandate. Am decis să îmi asum candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean conştient fiind că e nevoie de o schimbare profundă la nivelul conducerii Consiliului Judeţean, sătmărenii s-au săturat de promisiuni. Este inadmisibil ca pe un drum ca şi ‘Autostrada Codrului’ pentru care s-a obţinut finanţare să nu poată fi finalizat, nici explicaţie nu este, trebuie acţiune rapidă şi lucrurile rezolvate. Dacă mergi prin judeţ observi că lucrurile nu s-au schimbat în ultimii ani”, a declarat Petric.

El a spus că în calitate de parlamentar a contribuit la proiectul centurii de ocolire a municipiului Satu Mare dar şi la podul peste râul Someş.

Candidatul Pro România pentru Primăria Satu Mare este avocatul Cristina Haiduc, înscrisă în partid în urmă cu un an.

“Am decis să candidez la Primăria Satu Mare, fiind şi prima femeie candidat din istoria Sătmarului, pentru a construi fericirea în jurul oamenilor. Consider că a te implica în politică înseamnă a lucra în folosul comunităţii, al cetăţenilor, a încerca să schimbi în bine mentalităţi şi totodată instituţii, a crea punţi de socializare”, a spus Cristina Haiduc.

 
Articolul precedentAlegeri locale 2020. Cele mai noi date care răstoarnă lupta pentru Primăria generală a Capitalei! Document obținut EXCLUSIV de Realitatea PLUS
Articolul următor100% TU DECIZI! Dănuț Andrușcă, de la șef de vulcanizare, ministru la Economie