Preşedintele Pro România Mureş, Călin Buzgău, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că o moţiune de cenzură împotriva actualului guvern este oportună, pentru că ar lăsa PNL fără principala “armă” pe care o deţine, şi anume posibilitatea de a emite ordonanţe de urgenţă.

“Cu siguranţă e oportună această moţiune de cenzură în primul rând pentru că trebuie să-i luăm PNL-ului ‘arma’ pe care o foloseşte în mod constant, aceea ce a se folosi în permanenţă de ordonanţe de urgenţă. Un PNL dezarmat în perioada următoare, luându-i această armă de care se foloseşte în mod frecvent – a dat cele mai multe OUG-uri din toate guvernele României post-decembriste. Până acum au făcut chestia aceasta, este arma pe care trebuie să le-o luăm. Şi da, moţiunea de cenzură sper că va fi depusă, sper că se vor ţine de cuvânt cei de la PSD, pentru că în ultima perioadă spun una şi fac alta, se înmoaie”, a declarat liderul Pro România Mureş, potrivit agerpres.ro.

Călin Buzgău a mai afirmat că PSD ar trebui în mod normal să facă opoziţie, “dar nu se comportă ca o opoziţie”, singura opoziţie fiind Pro România, care va vota orice moţiune de cenzură care va înlătura actualul guvern.

 

 

 
Articolul precedentVictor Ponta acuză public guvernul Orban de spălare de bani
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 17. Carantina, bat-o vina!