Fostul premier Victor Ponta spune că România riscă să fie lovită de o criză în 2025. Ponta spune că România va fi numai lapte și miere în 2024, atunci când vor avea loc mai multe runde de alegeri.

După, însă, Ponta spune că e nevoie de măsuri urgente, altfel riscăm un colaps!

“Anul viitor nu o să îndure nimic românii. Fiind alegeri,  datoria externă va crește foarte mult, la anul deficitul va fi tot așa. La anul va mai crește datoria. Din 2025, cel care va conduce, trebuie să facă reorganizarea teritorială a României. Noi plătim salarii pentru structurile adminisrative adoptate de Ceaușescu în 1968. Trebuie să reorganizezi fiscal România. Asta cu digitalizare e o glumă proastă. Evident că în 2025 trebuie să reformăm educația, că legea asta cu România Educată a mai adus ceva bun în afară de asta că se dau burse la copii cu media 2?” , a spus Ponta la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentO nouă șansă pentru România! Aderarea țării noastre la Spațiul Schengen, pe ordinea de zi a a Consiliului JAI
Articolul următorConsilierul premierului iese la rampă: Victor Ponta, atac dur la Iohannis după turneul în Africa: Se plimbă prin safari. Ne sfidați și vă bateți joc de noi!