În frunte cu liderul PNL București, Violeta Alexandru, dar și cu liderii de sectoare și membrii de partid, cu toții au ieșit pe străzile din Capitală pentru a face campanie electorală.

Cei de la Pro România sancționează acțiunea PNL și arată că Violeta Alexandru era, în mod normal, în timpul orelor de lucru la Ministerul Muncii.

Gabriela-Maria Podașcă, coordonator PRO România București:

Presupunem că tot ce era de lucru pe la Ministerul Muncii a fost terminat, iar toate problemele au fost rezolvate, din moment ce orele de lucru ale zilei de joi o găsesc pe Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, în intersecție, făcând campanie electorală.

În cazul în care acea apă nu are efecte tămăduitoare, nu vedem utilitatea demersului, mai ales în plină pandemie (declarată, ce-i drept, cu o întârziere de câteva luni, de guvernul din care face parte).

Interesant este că această campanie se desfășura fix în timp ce premierul Ludovic Orban spunea că vom avea o campanie preponderent online și că nu sunt recomandate acțiunile în stradă.

După cum vedeți, PNL București îl ascultă și are acțiune în stradă și împarte apă și cine mai știe ce altceva, prin intersecții…

Putem trage două concluzii: fie că Violeta Alexandru nu își ascultă șeful direct, nici pe linie de partid, nici în Guvern sau că PNL face un joc ipocrit și își face campanie electorală pe banii contribuabililor…”, arată Pro România.

Articolul precedentPonta tace și face: Migrație în masă de la PSD la Pro România
Articolul următor100% TU DECIZI! Rovana Plumb, traseu fulminant și controverse. Inginer, șefă la ANPC și președinte de partid