Fostul premier Victor Ponta reacționează dur la vestea că România a importat în ultimele luni opt tone de produse agroalimentare.

„Sunt doua stiri oficiale despre Romania: una din 2014 si cealalta din 2021! In 2014 reuseam sa producem in Romania suficient si sa exportam alimente – in 2021 , dupa 7 ani, importam din alte tari alimente de aproape 5 miliarde de Euro! Oare de ce? Nu mai avem in Romania pamant? Au fost catastrofe naturale? Nu mai stiu romanii sa produca alimente si s-au facut toti IT – isti? Au celelalte tari mancare mai buna si mai sanatoasa decat romanii?

Nu este un caz singular in agricultura – si in Energie in 2014 Romania era un exportator important – in 2021 importam de la alte tari din UE ( Cehia, Ungaria) care nu au deloc potentialul nostru! Nici vorba ! Este foarte clar ca acum se doreste sa imprtam – sa nu mai fim dezvoltati Eu vad foarte clar o politica de stat prin care producatorii romani sunt dezavantajati si hartuiti – pana se satura si vand unor firme internationale ! Altfel le paste falimentul sau sunt sufocati de controale si dosare!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentAlocarea Guvernului pentru asistenţa socială acoperă doar primele cinci luni ale anului
Articolul următorCulisele statului paralel | Ce funcții ocupă copiii foștilor securiști, astăzi