Candidatul Pro România, Ioan Sîrbu, publică un document în care se arată că USR atacă în instanță un Plan Urbanistic Zonal, lucru interzis de legea partidelor politice și care ar putea duce chiar la dizolvarea formațiunii politice.

”USR încalcă grav legea partidelor politice. Partidul care îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei recurge la acțiuni ilegale, probabil în căutare de fonduri de campanie.

Culmea absurdului! Pe 16 august 2020, Uniunea „Salvați România” a depus la Tribunalul București cererea de anulare și suspendare a unui PUZ (plan urbanistic zonal). Este o încălcare gravă a legii! Un partid politic nu are voie să atace în instanță acte de urbanism, asta este treaba autorităților și a ONG-urilor specializate.

Ați uitat că USR este partid, că nu mai este ONG, domnilor Nicușor Dan și Dan Barna? Partidele care se ocupă cu astfel de manevre trebuie dizolvate, spune Legea partidelor! Iar un alt înțelept, bun cunoscător al năravurilor voastre, spunea odinioară ”Șantajul și etajul” (Pamfil Șeicaru)

Ca primar, voi cere semnarea unui acord între partidele politice așa încât, la nivelul Capitalei, să nu existe astfel de interferențe și încălcări ale legii! Bucureștiul trebuie să rămână al bucureștenilor!”, scrie Ioan Sîrbu.

 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentPonta: ”Guvernul zice ca am gestionat bine pandemia, dupa aia cica avem cel mai mare numar de morti”
Articolul următorPonta despre mărirea pensiilor: ”Dacă era Olguţa aşa de generoasă, de ce nu le-or fi mărit anul trecut când era ea acolo?”