Fostul premier Victor Ponta a fost surprins, de curând, la o întâlnire cu fostul său consilier, Radu Popa, un apropiat și fin al lui Vasile Dâncu. La întâlnire a mai fost prezent un personaj important, Toma Petcu, fost ministru al Energiei în guvernul Grindeanu și apropiat al lui Tăriceanu. Dezvăluirile au fost făcute de Anca Alexandrescu în emisiunea Culisele Statului Paralel.

“Victor Ponta s-a văzut miercuri cu deputatul PSD Radu Popa, omul de încredere și finul lui Vasile Dâncu, dar și cu Toma Petcu, fost PNL, fost ALDE, pe la Tăriceanu, acum a ajuns înapoi la PNL. Imi aduc aminte că odată am vrut să-l invita la emisiune pe Dan Motreanu, care era primvicepreședinte al PNL, mi-a spus că nu poate și l-a propus pe Toma Petcu. I-am spus să nu-l trimită, pentru că negociază cu dl. Radu Popa să revină la PSD, dar nu o să se întâmple asta.

Revenind la imaginile de acum, avem dovadă că Victor Ponta se ocupă în continuare de politică, de negocieri și de aranjamente, iar despre afacerile lui Toma Petcu în Giurgiu se știe foarte bine.

Mai este însă un amănunt care merită amintit. În urmă cu câteva luni, tot Radu Popa a apărut într-o altă ipostază, tot la un restaurant de lux din zona Cașin, împreună cu Vasile Dâncu, în același restaurant și în același timp, a apărut domnul Florian Coldea. Ei au spus că s-au întâlnit întâmplător. Văzând toate aceste ipostaze, întrebarea este: mai face sau nu Victor Ponta politică?” s-a întrebat Anca Alexandrescu.

Cozmin Gușă: De la „sufrageria lui Oprea” la „mini-conclavul de la libanez”, cu Dîncu și Coldea. Ghid explicativ

Radu Popa a fost consilier personal pe probleme parlamentare al lui Victor Ponta, în primul mandat al acestuia ca premier (2012-2015). 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentParlamentarii pun tunurile pe colegii lor scandalagii. Vor o lege prin care să îi scoată cu jandarmii din plen
Articolul următorCe prevede legea care spune cum se construiește în România. Cooperarea autorități-investitori, baza unui oraș modern