Fostul premier Victor Ponta a apreciat luni la un post TV că președintele CJ Vaslui are șanse minime să scape de închisoare pentru că flagrantul a fost organizat „ca la carte”.

„Nu mă bucur niciodată de răul nimănui, dar este un caz mai clar decât orice. Este prins ca la carte, aici vorbesc că am fost procuror, e făcut dosarul impecabil”, a declarat Ponta despre Dumitru Buzatu, el spunând că în acest caz un funcționar care ia 10% șpagă merge direct la închisoare.

„Atâtea dosare au făcut pe vremea lui Kovesi Portocală, Uncheșelu, care erau evident niște înscenări, măcar în felul ăsta ăsta chiar e făcut profesionist ca să zic așa (…) Dsarul…nu ai ce să zici la asta, ce circumstanțe atenuante să-i găsești? Cred că doar dl Buzatu poate să explice ce a avut în minte, că eu nu credeam că în anul 2023 vedem imagini parcă din anii 1990 sau parca, nu știu, din Columbia, nu?”, a adăugat Victor Ponta.

Victor Ponta a fost din 1995 până în 1998 procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, iar din 1998 până în 2001 a fost procuror la Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiție – Secția de Anticorupție, Urmărire Penală și Criminalistică.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentRezultate sondaj de opinie: pe cine ar vota românii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare – Cum arată procentele partidelor
Articolul următorMoștenitorii Securității. Falsurile noii ”investigații” Recorder, demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă