Fostul premier Victor Ponta se arată dezamăgit de tergiversarea ridicării vizelor pentru români. Ponta subliniază pe Facebook să politica externă a României revine preşedintelui şi că acţiunile acestuia au fost pur de imagine, fără vreun rezultat concret pentru români.

Reacţia lui Ponta vine după ce Ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru, a admis că nu poate spune cu precizie când se vor elimina vizele pentru români.

“Dupa alegerea inteleapta a Domnului Klaus Iohannis ca Presedinte al Romaniei ( mai ales cu voturile din “Diaspora”) m-am bucurat ca o sa rezolve el cu vizele de America / dupa ce am vazut ca a primit o sapca m-am bucurat si mai tare / dupa ce am aflat ca si polonezii si croatii merg acum in SUA fara vize iar m-am bucurat / si cand am auzit ca vin acum la noi multi soldati americani ( fara vize cred) iar m-am bucurat / cred ca m-am bucurat “ca prostu” nu”, scrie Ponta pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentDezbateri suspendate în Parlament: Virgil Popescu bruscat de George Simion! ”E pentru prima oară în istorie când un ministru este agresat fizic”
Articolul următorParchetul General a deschis dosar penal după ce George Simion l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu