Premierul României, Florin Cîțu, anunță lansarea “primului program real de internship” pentru studenții care vor să se afirme în administrație. Doar că un asemenea program a fost deja înfiinţat de fostul premier Victor Ponta în 2013 şi a funcţionat fără încetare în toate această perioadă.

“Il felicit pe Premierul Florin Citu pentru initiativa de a face pentru “prima data” un Program de Internship la Guvern pentru tineri ( chiar daca este al 7 lea an la rand in care se organizeaza) !!! Proiectele bune trebuie continuate .

Sigur ca acest program exista din 2013 si a functionat in fiecare an de atunci / iar Radu Puchiu si Cristian Botan au meritul principal ca acest program a functionat! Tinerii absolventi au meritat pe deplin investitia !

http://oldinternship.gov.ro/…/2014/01/Raport-2013.pdf

Merita laudat un Premier care continua ceva bun facut de predecesorii sai! Si merita ironizat un politician care spune ca face “prima data” ceva ce exista de 7 ani!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedent„Culisele statului paralel” | Românii de rând, UMILIȚI pentru restanțe de câțiva lei, în timp ce MAFIOȚII de la ANAF sunt iertați pentru dări de milioane – VIDEO
Articolul următorEXCLUSIV, TRAIAN BĂSESCU: România nu poate accesa fonduri de la UE. Nu are proiecte