Pro România solicită președintelui desemnarea de urgență a unui alt candidat pentru funcția de premier, în contextul faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus.

Victor Ponta a declarat, luni, că Pro România solicită președintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea de urgență a  unui alt candidat pentru funcția de prim-ministru. Cererea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus. “Gata cu lupta pentru puncte politice. Viața românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiștilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susținere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem președintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcție. România are nevoie de un guvern de oameni serioși, de un guvern de profesioniști”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta. Liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză fără precedent, o urgență medicală cu puternic impact socio-economic. Lipsa unui Executiv care să aibă viziune, competență și sprijin politic agravează situația și poate duce la colaps.

Articolul precedentPonta îl propune pe Raed Arafat ca prim-ministru al unui guvern de tehnocrați, pe fondul pericolului coronavirusului
Articolul următorPonta așteaptă ca Iohannis să pună premier ”o persoană nepolitică, un profesionist”