Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat luni, la un post TV, că în opinia sa Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone au o strategie clară de campanie, spre deosebire de Cătălin Cîrstoiu:

– „Eu când aud chestia asta să aducem independent (…) Au încercat la europarlamentare, n-au reușit, acum vor la primăria Capitalei. Bun, dacă îl aduceți de afară, haideți să-l pregătim, că și politica are niște…Echipa de campanie (ar trebui să se ocupe). De când am fost președintele TSD, primul lucru m-am întâlnit cu consultanții și mi-au spus ‘Zi-ne tot ce este mai rău despre tine, ce ai făcut, când te-ai îmbătat’”

– „Nu cred că e bine dacă PNL și PSD nu se implică, pentru că Dl Cîrstoiu nu este un om politic, face politică de o lună și o spun încă o dată, când candidezi la o funcție atât de importantă e normal să apară atacuri, e normal să caute lumea în trecutul tău, e normal să-ți pună întrebări. Eu cred că pentru dl Cîrstoiu susținerea PSD-PNL în București este un dezavantaj, în București să te susțină partidele mari e un dezavantaj, dar ai niște specialiști, consultanți”

– „Ca să fiu foarte obiectiv, constat că Nicușor Dan, care nu este vreun mare comunicat, e clar că s-a pregătit pentru campanie, e clar că sunt niște oameni care îi conduc campania, pe mine mă enervează să-l văd în barcă, dar probabil că votanții lui Nicușor Dan sunt sondați, cercetați. Dl Piedone face ce ne așteptam, eu nu cred că cineva e surprins că pupă oameni, mănâncă parizer, e stilul lui. La dl Cîrstoiu e problema de calibrat campania”

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentComasarea alegerilor locale şi europarlamentare pe 9 iunie a trecut de Senat. Urmează votul decisiv în Camera Deputaților
Articolul următorVictor Ponta dă sfaturi: „La AUR ridicolul ucide, ce se întâmplă acum în București este exemplu de ‘Așa nu’”