Fostul premier PSD Victor Ponta consideră că partidul AUR este un exemplu negativ în politică pentru campania pe care o duce în București la alegerile locale, în opinia sa formațiunea fiind inexistentă în Capitală din cauza greșelilor pe care le face.

„La AUR ridicolul ucide, ce se întâmplă acum în București este exemplu de ‘Așa nu’ (…) AUR practic nu contează în București, or în București sunt voturi cât în foarte multe comune”, a declarat Ponta, luni, la Antena 3.

„Prima oară au anunțat un candidat extraordinar de bun la București, după aceea i-au propus în direct la un post de televiziune lui Piedone, după care le același post l-au anunțat pe Gușă. E clar că potențialul de vot AUR pe București se va înjumătăți”, a adăugat fostul premier și lider PSD.

Ponta a anunțat publică că îl va vota la primăria Capitalei pe Cristian Popescu Piedone.

Articolul precedentVictor Ponta: ”Eu cred că pentru dl Cîrstoiu susținerea PSD-PNL în București este un dezavantaj, în București să te susțină partidele mari e un dezavantaj”
Articolul următorVictor Ponta a dat cărțile pe față: Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise în preajma „înscăunării” lui Dacian Cioloș ca premier