Victor Ponta a declarat la un post TV că nici PNL, nici USR PLUS nu sunt formațiuni politice care să poată oferi soluții pentru problemele românilor.

Victor Ponta a criticat dur partidele PNL și USR PLUS pe care le consideră incapabile să soluționeze problemele grave cu care se confruntă populația din România, de la creșterea prețurilor până la dezastrul din Sectorul 1.

„S-au terminat vacanțele, în curând vor începe școlile, vestea bună e ca oamenii vin acasă și apoi încep să se uite că fiecare lucru de la pâine la benzina întreținere s-au scumpit și se vor scumpi și mai tare.

De pe 25 ei trebuie să rezolve problemele oamenilor, au conducerea țării așa cum n-a avut-o nimeni în acești ani de la președinte la premier. Poate în sfârșit vom avea un guvern care să guverneze România.

Eu cred ca nu îi interesează pe cei de la PNL ii intereseaza Congresul batalia interna, pe cei de la USR îi doare daca cresc preturile la Bruxelles. Nici pe Clotilde n-o intereseaza daca exista sobolani. Pe cei de la USR PLUS nu i-a durut în cot niciodată de români.”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentFlorin Cîțu spune că tot personalul din sistemul public trebuie să fie vaccinat sau testat
Articolul următorBiroul Executiv Național al PRO România a stabilit strategia politică pentru următoarele luni