Biroul Executiv Național al PRO România s-a reunit luni pentru a discuta strategia politică pentru următoarele luni. Forul decizional a stabilit susținerea acordului politic transpartinic propus la nivelul Sectorului 1 și a decis organizarea alegerilor interne pe parcursul următoarelor șase luni.

”PRO România își continuă drumul și rămâne o construcție politică solidă. Ne implicăm în comunitate, am semnat acordul pentru o acțiune comună politică la nivelul Sectorului 1. Nu lăsăm lucrurile în situația de acum, pentru că noi am promis că, indiferent de rezultatele alegerilor, suntem pro-bucureșteni, pro-cetățeni”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

În ceea ce privește consolidarea organizațiilor județene, liderul PRO România susține că, potrivit planificărilor discutate în cadrul BExN, noile conduceri ar trebui validate prin vot în următoarele șase luni.

„PRO România este o construcție politică solidă, mergem înainte. Vrem să întărim organizațiile locale în perioada următoare, să organizăm alegeri pentru structurile județene, cel mai probabil în următoarele șase luni se va întâmpla asta. Ne-am apucat de reconstrucție pentru că este nevoie de oameni care să gândească #proRomânia”, susține Ponta.

Tot astăzi, în cadrul Biroului Executiv Național al PRO România, s-a decis reactivarea, în condițiile impuse de pandemie, a evenimentelor de dezbatere publică a temelor de interes pentru cetățeni, prin intermediul organizațiilor de tineret și femei.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentVictor Ponta despre guvernanții USR PLUS: „Pe ei îi doare dacă cresc preţurile la Bruxelles”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL / Florin Cîțu, mut la atacul Ungariei. De ce a mers premierul în locul lui Klaus Iohannis la summitul din Ucraina