Victor Ponta denunță circul din Parlament legat de desființarea pensiilor parlamentare. Liderul Pro Romania a declarat că a fost doar un tărăboi și că nu s-a dorit nicio clipă desființarea acestor pensii.

Ponta a declarat, în direct la Digi 24, că dacă se dorea, pensiile parlamentare se puteau desființa rapid printr-o ședință comună a celor două camere ale Parlamentului. Liderul Pro Romania a declarat că PSD, UDMR și o parte din PNL nu au dorit eliminarea acestor pensii speciale.

„În privința pensiilor speciale, am avut și săptămâna aceasta un tărăboi și ca toate evenimentele de acest fel, nu s-a terminat cu nimic. Tărăboiul era pe legea pensiilor PARLAMENTARILOR. Acolo nu ai nevoie nici de Curtea Constituțională, nici de altceva, ai nevoie de un singur lucru: domnul Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și cu domnul Cazanciuc de la Senat, să pună pe ordinea de zi, că este vorba despre o ședință comună, proiectul de lege făcut de USR prin 2017, Abrogarea pensiilor parlamentare. Îl votezi cu mâna sus și gata! Asta trebuia votat, evident, nu s-a votat. De ce nu s-a votat? Pentru că pesediștii nu votează chestia asta, udemeriștii nu votează chestia asta jumătate din PNL nu votează chestia asta. De-aia n-au pus-o la vot!”, a declarat Victor Ponta.

Articolul precedentTăriceanu: ”Sunteți de acord cu afirmația lui Băsescu? Am fost până în 1989 o nație de turnători?”
Articolul următorRealitatea PLUS – Împreună suntem România!