Lista pentru Camera Deputaților este deschisă chiar de președintele PRO România, Victor Ponta, iar la Senat de Călin Popescu Tăriceanu. Echipa este completată de specialiști care și-au dovedit competențele în activitatea lor profesională din domeniile financiar-bancar, juridic, social, management și antreprenoriat. 

„PRO România va lupta în Parlament pentru soluțiile corecte anti-criză. Avem oameni cu experiență și oameni tineri, oameni care pot să aducă energie, oameni pe care putem să-i lăsăm să conducă echipa PRO România cu încredere. Avem și competența, și oamenii, și argumentele să fim partidul care oprește în Parlament abuzurile împotriva românilor”, a declarat Victor Ponta.

Pe listele PRO România se află și reprezentanți ALDE, cele două formațiuni politice fiind în proces de fuziune.

„Toți alegătorii ALDE trebuie să știe că votând lista PRO România votează și reprezentanții ALDE. Noul partid va avea componenta de responsabilitate socială, de politică socială coerentă, dar și componenta liberală. Vom sta alături de toți românii și le vom apăra drepturile, vom lupta să scoatem România din criză”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Articolul precedentMarți la ora 18:00 Spovedania lui Rizea la “Culisele statului paralel”: Cine se teme, cine vrea să-l facă să tacă
Articolul următorAlexandru Baicu Ciudin, candidat la Senat: ”Împreună în PRO România vom fi mai puternici!”