Delegația PRO România Gorj a depus la Biroul Electoral Județean dosarele candidaților la Camera Deputaților și Senatul României, pentru alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020.

”Cu această ocazie le mulțumesc colegilor din conducerea ALDE și PRO România GORJ pentru încrederea acordată de a fi pe lista candidaților la Senatul României.

Lista PRO România Gorj pentru Camera Deputaților și Senat este formată din oameni cu experiență și oameni tineri care vor și pot să contribuie la dezvoltarea județului și a României.

Alin Vacaru, președintele PRO România Gorj este cel care deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților. Pe locul 2 se află Mădălin Paliță, primarul comunei Dănești, urmat de Raluca Sarcină, președintele PRO România, Organizația Județeană de Tineret Gorj.

Locul patru este ocupat de Ion Gîrniceanu, primarul comunei Jupânești, urmat de Gabriel Coica, viitorul vice-primar al municipiului Târgu-Jiu. Pe ultimele două locuri ale listei pentru Camera Deputaților se află Ovidiu Priporeanu și Alin Poenaru.

La Senat voi deschide lista PRO România Gorj împreună cu o echipă cu experiență și dedicată, formată din Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii, urmat de Ramona Oprea, medic în cadrul Unității de Primiri Urgențe și Cosmin Oprițescu.

Vă invit să susțineți prin vot, în data de 6 decembrie, candidații PRO România Gorj în Parlamentul României.”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentTăriceanu: „Toți alegătorii ALDE trebuie să știe că votând lista PRO România votează și reprezentanții ALDE”
Articolul următor100% TU DECIZI! Valerian Vreme, traseist veritabil, mai schimbător ca vremea