Victor Ponta a acuzat in direct la România TV modul în care a fost desemnată firma care să asigure cele 115 de milioane de măști pentru persoanele defavorizate.

Ponta a dezvăluit că desemnarea firmei a fost făcută pe baza unei minciuni evidente pe care Guvernul a tolerat-o cu bună-știință.

„Firma care a fost desemnată să furnizeze măștile a câștigat contractul în condițiile în care 30 de puncte a câștigat doar pentru că a promis că livrează cele 100 de milioane de măști în 7 zile. Celelalte firme au recunoscut că nu pot face o asemenea livrare. Iată cu trecut mai bine de 7 săptămâni de la împlinirea acestui termen și vine firma cu o zecime din întreaga cantitate dar măști neconforme. Este o crimă să le dai oamenilor măști neconforme. Iar ceea ce mă sperie cel mai tare este că lor nu le este frică de ceea ce fac. Nu le este lor teamă, nimic nu-i sperie”, a declarat Victor Ponta.

Articolul precedentVictor Ponta anunță eșecul PSD și al moțiunii: “Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi gaşca”
Articolul următorPonta: Și dacă am avea un milion de infecții pe zi, ne-ar minți că e OK, ca să-și organizeze PNL-ul alegerile