Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat în direct la România TV cum Guvernul și-a propus să riște îmbolnăvirea masivă a populației cu Covid-19, doar pentru a da impresia că totul este sub control și în acest fel să se poată organiza alegerile parlamentare.

Ponta a opinat că și dacă ar fi un milion de cazuri, Guvernul ar spune că totul este sub control, pentru că acum le convine celor de la PNL poziția din sondaje.

”Alegerile parlamentare se vor chiar dacă vom avea un milion de cazuri de infecții cu Covid. Acum au decis începerea școlilor, chiar dacă elevii nu sunt în siguranță la școală, deschiderea restaurantelor, chiar dacă oamenii sunt expuși unor mari riscuri de infectare, s-au deschis molurile, hotelurile și tot ce se mai putea, doar pentru a ni se da sentimentul că totul este bine, pentru ca alegerile să aibă loc. Asta pentru că a calculat Orban acum că stă bine în sondaje și că acum trebuie să organizeze alegerile. Nu-i interesează nimic altceva decât să-și organizeze alegerile”, a declarat Victor Ponta.

Articolul precedentPonta, atac la guvern: Este o crimă să le dai oamenilor măști neconforme!
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 56. Circ cu RCA