George Simion o să-i dea o scatoalcă lui Victor Ponta după ce poza împreună i-a prins bine. George Simion a profitat de Ponta și va juca în stilul său în continuare. Previziunea aparține consultantului politic, Miron Mitrea, convins de disperarea lui Victor Ponta de a-și găsi un loc sub soare în politica dâmbovițeană.

Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus îl considera pe Victor Ponta un politician slab pus în fruntea PSD de nașul său, George Maior, director al SRI la acel moment. Mitrea a amintit cum Victor Ponta, cu o săptămână înainte de congresul PSD la care a fost ales președinte, a candidat pentru o funcție parlamentară și a obținut 8 voturi. Este motivul pentru care  consultantul politic consideră întâlnirea dintre Victor Ponta și George Simion un episod pasager, din care a câștigat  liderul AUR, dar care nu va avea consecințe semnificative în politică românească.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentParlamentarii și-au majorat veniturile cu 25%. Aleșii primesc 30.000 de euro anual fără să justifice cheltuielile
Articolul următorAlianță bombă în politică: Întâlniri secrete între Simion și Ponta – Liderul AUR și-a luat notițe