O nouă alianță-bombă se naște pe scena politică! Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a întâlnit cu liderul AUR, George Simion, într-o locație extrem de discretă din București. Fotografiile par să confirme zvonurile legate de o posibilă negociere pentru alegerile din 2024. 

Întâlnirea a avut loc într-o locație din zona Aviatorilor și a durat aproximativ o oră. La final, Simion a fost surprins ieșind cu o agendă în mână, pesemne că și-a luat notițe de la fostul premier.

Nu se cunosc detalii de la discuțiile pe care le-au avut cei doi, dar întâlnirea vine în ajunul unui an electoral extrem de important, cu patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Victor Ponta însuși a recunoscut că îl consiliază din umbră pe George Simion. Fostul premier a mai spus că a dorit să își ofere serviciile și foștilor săi colegi social democrați, dar s-a lovit de refuz.

“Nu e niciun secret – si nimic de ascuns ! Am o experienta de guvernare pe care toata lumea o recunoaste si care poate sa fie utila in aceasta situatie de criza! Sunt deschis si doresc sa ajut anumiti oameni politici – daca acestia ma intreaba! Cu Dl Ciolacu am o buna comunicare dar, din motive pe care nu le cunosc si nu le inteleg, alti oameni din PSD se opun unei colaborari mai ample.”, a scris Victor Ponta pe pagina sa oficială. 

REACȚIA LUI SIMION DUPĂ FOTOGRAFIILE CU PONTA

“Ne-am întâlnit pentru a discuta teme economice pentru viitorul program de guvernare AUR. Domnul Ponta nu își mai dorește o candidatură la următoarele alegeri, în schimb pentru actul de guvernare e dispus să ne sfătuiască. Caut cât mai mulți oameni care să nu fie în siajul actualei guvernări Iohannis și să ne dea sfaturi, dacă au experiență de guvernare cu atât mai mult. Nu fac niciun secret din întâlnirile pe care le am, nu înțeleg titlurile bombastice de tip “paparazzi””, susține George Simion.

Articolul precedentMiron Mitrea: George Simion a marcat cu un Ponta disperat!
Articolul următorVictor Ponta: “Ati inteles da!?!? Trebuie sa taceti din gura pana se “clarifica” Dl Iohannis! Si sa ajutati ucrainenii sa sape mai mult si mai repede la Canalul Bastroe!”