Sociologul clujean Vasile Dîncu ar urma să fie numit, astăzi, în fruntea Consiliului Național al PSD, în cadrul ședinței Comitetului executiv, anunță Cozmin Gușă. 

“Prima veste bună din PSD, la 9 luni după ce m-am reînscris în partid: Vasile Dîncu, noul Președinte al Consiliului Național al PSD! Atenție, “SE REFAC JOCURILE POLITICE!”. Azi se va vota în CEX PSD decizia de validare a lui Vasile Dîncu în funcția de Președinte al Consiliului Național al PSD, lucru despre care vorbim tot de vreo 9 luni c-ar fi extrem de benefic partidului”, anunță Cozmin Gușă, într-o postare pe Facebook. 

“Se pare că NEVOIA i-a convins pe majoritatea din CEX ( și nu numai!), că asta poate fi soluția de “reîncărcare” cu conținut și strategii coerente pentru acțiunea politică a PSD. Singurul care pare supărat este doar amicul Mihai Tudose, care are oricum mai multe calități decât defecte, adică e “pozitiv” în sensul bun. Printre defecte însă este și acela că ascultă prea mult la ce-i zice Florian Coldea, adică același care l-a “sfătuit” să demisioneze, cedând astfel în fața presiunilor lui Dragnea, inclusiv cu consecința (pe care Mihai nu și-ar fi dorit-o!) “lăsării cu ochii-n soare” a premierului Japoniei. Iar Coldea, printre alte motive, l-a “jenat în mod subteran” pe Vasile Dîncu în ultima vreme, nemulțumit fiind că acesta nu-i mai răspunde apelurilor și mesajelor. Repet, “printre alte motive”! “, scrie Cozmin Gușă.

Reamintim că Vasile Dîncu s-a reînscris în PSD în 2019, în cadrul organizației din județul Bistrița Năsăud, de unde a și plecat oficial propunerea pentru ca el să preia șefia Consiliului Național, având susținrea mai multor organizații din Ardeal.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentCozmin Gușă: Vasile Dîncu va fi numit președintele Consiliului Național al PSD
Articolul următorCE CRED ROMÂNII DESPRE PURTATUL MĂȘTII DE PROTECȚIE ÎN AER LIBER