Candidatul Pro România Bihor pentru Camera Deputaţilor, Claudiu Pop, a declarat miercuri, în conferinţă de presă, că lumea s-a săturat de politicieni și pe actualul fond de revoltă există pericolul apariției unor extreme.

“Parlamentarii nu sunt cea mai iubită clasă politică. Dar nu am crezut că este chiar atât de condamnată. Nu vor să mai audă de ei. Nu e la adresa unui partid. Oamenii, sătui de tot ce înseamnă clasa politică românească, mi-au spus că, de-a lungul timpului, au încercat ba cu unul, ba cu altul, dar, după patru ani, nu au simţit nimic după ei. Asta e reacţia lor. Nu se vor duce la vot, oamenii sunt revoltaţi şi dezamăgiţi. Cred că în această perioadă, cu o populaţie dezgustată de clasa politică, cu pericolele economice ce ne pândesc la fiecare pas, cred că pericolul cel mai mare este apariţia unor extreme în politică. Iar, din politică, raportat la tot. Nu vreau să folosesc cuvinte dure, dar mă tem că în această perioadă de revoltă, de furie chiar, există pericolul apariţiei unor extreme. Şi mă rog Bunului Dumnezeu ca acest lucru să nu se întâmple în România”, a declarat Claudiu Pop.

“Cred că astăzi, la revolta pe care o au oamenii faţă de clasa politică, poate că era momentul să rediscutăm despre votul uninominal. Cred că votul uninominal, lansat acum în dezbatere pentru 2024, poate fi o soluţie”, a adăugat el Claudiu Pop.

Articolul precedentVictor Ponta: ”Sa ia PNL procente in Bucuresti cate grade sunt in blocurile oamenilor din multe cartiere din Bucuresti!”
Articolul următorCălin Popescu Tăriceanu trage un semnal de alarmă: “Se fac reglajele fine la ‘marea mangleală’ de pe 6 decembrie!”