Călin Popescu Tăriceanu trage un semnal de alarmă privind organizarea alegerilor din 6 decembrie, acuzând într-o postare pe Facebook că dreptul de a alege a sute de mii de români este „grav călcat în picioare”.

„Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri”, susține Tăriceanu după decizia AEP.

“Se fac reglajele fine la ‘marea mangleală’ de pe 6 decembrie! Autoritatea Electorală Permanentă le spune alegătorilor izolați sau carantinați la domiciliu cum pot să voteze! Pe scurt: ei pot beneficia de o urnă specială DOAR dacă depun o cerere și o copie a deciziei de carantină emisă de DSP! Mă întreb cum să depună actele astea dacă sunt izolați? Au toți oamenii acasă XEROX-uri ca să facă copii după decizie? Au toți computere și mail-uri ca să le trimită pe internet

Actualmente sunt peste 100.000 de români în carantină sau izolare la domiciliu! Dreptul lor de a alege este grav călcat în picioare! Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Articolul precedentCandidatul Pro România Bihor pentru Camera Deputaţilor, Claudiu Pop: ”Oamenii sunt sătui de tot ce înseamnă clasa politică românească”
Articolul următorVINERI, Ora 18:00 – Culisele statului paralel: Povestea privatizării Petrom