Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu susţine că Guvernul nu poate spune că nu a ştiut că ceva era în neregulă la spitalul din Piatra Neamţ şi a solicitat demisia premierului Ludovic Orban şi a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

“Imaginile pe care le-am văzut ieri noapte din spitalul groazei de la Piatra Neamţ mă vor urmări mult timp de acum înainte. Paturile făcute scrum, plasticul topit şi fiarele contorsionate dau imaginea suferinţei prin care au trecut în ultimele minute de viaţă pacienţii din salonul ATI incendiat! Nici Orban şi nici Tătaru nu au nici o scuză de data asta! Spitalul din Piatra Neamţ este acel spital care până acum o săptămână îşi tria bolnavii în aer liber, în vânt şi ploaie, şi îi ţineau acolo câte 8 sau 10 ore! Asta am văzut cu toţii pe toate posturile de televiziune, deci Guvernul nu poate spune că nu a ştiut că ceva era în neregulă la Piatra Neamţ!”, spune Tăriceanu, într-un mesaj, duminică, pe Facebook.

Tăriceanu a catalogat ca fiind “cinică” conferinţa de presă susţinută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în faţa spitalului din Piatra Neamţ, şi a solicitat demisia acestuia şi a premierului Ludovic Orban.

“Foarte cinică conferinţa de presă de la faţa locului a ministrului Tătaru! Nici o vorbă despre cei decedaţi, nici o vorbă despre rudele care aşteptau veşti despre cei implicaţi în incendiu, nici o fărâmă de compasiune pentru decedaţi şi suferinzi! Doar un robot care pune pe repede înainte o placă din care nimeni nu înţelege nimic. Nu cred că Orban şi Tătaru trebuie să prindă votul din 6 decembrie în funcţiile pe care le deţin acum! Plecarea lor ACUM este ultima rază de speranţă că mai putem să punem ordine în ţară şi reîncepe drumul spre normalitate!”, a precizat Tăriceanu.

Articolul precedentPro România: ”Mor oamenii nu doar de COVID, ci ard de vii. De fapt arde o țară întreagă! Demisia, inconștienților!”
Articolul următorLiderul Pro România, Victor Ponta: ”Acum e mai rău decât a fost la Colectiv”