Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost amendat cu suma de 1.500 lei pentru nepurtarea măştii de protecţie într-un spaţiu închis. Acesta a fost filmat în Parlament fără a avea masca de protecţie pe faţă. Ulterior el a afirmat că s-a cerut amendat, şi-a cerut scuze şi a subliniat că toţi oamenii trebuie să respecte regulile şi îndeamnă pe toată lumea să facă acest lucru, informează news.ro.

„Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti vă informează că pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măştii de protecţie”, a transmis Poliţia Capitalei.

Vlad Voiculescu a anunţat miercuri că s-a cerut amendat, după imaginile apărute cu el în Parlament fără a purta mască de protecţie. Acesta şi-a cerut din nou scuze „pentru o neatenţie vinovată”.

Chestionat pe cine trebuie să suni ca să plăteşti o amendă, Voiculescu a replicat: „Cred că echipa mea a luat legătura cu cineva la poliţie sau la prefectură. Nu ştiu ce valoare are. Ştiu doar că voi primi o amendă. Sper să fie cât mai mică”.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. El a precizat că era într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie şi că nu era nici o persoană la mai puţin de 10 metri. „Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, a conchis ministrul.

Articolul precedentCulisele statului paralel | Cum au fost îndulcite autoritățile de MAFIA zahărului pentru distrugerea fabricilor din România – Condamnări pe bandă rulantă în „dosarul Zahărul”
Articolul următorCHECK-IN. Coadă de zeci de persoane pentru analize compensate