În timp ce reprezentanții Guvernului Orban sunt ocupați să certe populația pentru că a profitat de weekendul acesta prelungit pentru a pleca la schi sau să își vizita rudele, candidatul Pro România la poziția de senator de Bihor, Viorel Cataramă, crede că totul nu este decât o diversiune.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, omul de afaceri, cunoscut pentru că promovează respectarea libertăților cetățenești, susține dreptul oamenilor la sărbătoare și consideră că Guvernul induce panica pentru a justifica lockdown-ul iminent de după alegeri, a punctat.

„S-a început propaganda plătită din bani publici potrivit căreia <>. Televiziunile aservite ceartă oamenii pe pârtie (…) Unde s-a ajuns? Totul doar ca să motiveze creșterea numărului de îmbolnăviri de după alegeri și să justifice lockdown-ul total al țării, planuit cu atâta grijă.(…) În loc să vă preocupați de soluții pentru criza economică fără precedent, vreți să vă acoperiți incompetența. Să induceți ideea că e vina oamenilor. A românilor care nu au stat cuminți, „la locurile lor” și care au îndrăznit să își trăiască viața, să își sărbatorească sfinții și Ziua Națională” a postat magnatul pe pagina oficială de Facebook. Viorel Cataramă și-a încheiat postarea  amintidu-le oamenilor să respecte măsurile de protecție și să se țină pe ei  familiile lor în siguranță.

Cunoscutul om de afaceri candideaza pe 6 decembrie la poziția de senator de Bihor, din partea partidului Pro România și promite ca, după ce ajunge în parlament, să lupte pentru redeschiderea școlilor, a spitalelor, a piețelor și a târgurilor și pentru repornirea economiei.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 118. Leul lui Mocanu, scandal național
Articolul următorSondaj realizat la comanda Pro România: Aproape zece procente între PNL și PSD