Un localnic din comuna Roșiești, județul Vaslui, atrage atențția asupra stării proaste a drumurilor și recurge la jocul de golf recomandat românilor de președintele Klaus Iohannis.

„Cineva ne recomanda nu cu mult timp în urmă să jucăm golf că face bine pentru sănătate. Cred că cei de la Consiliul Județean Vaslui s-au conformat ordinului și au creat un teren de golf pe asfalt. O fi bun sau rău golful? Nu știu. Nu vreau să joc pe asfalt”, este mesajul unui localnic din comuna Roșiești postat pe Facebook.

 

Acesta îndeamnă cetăţenii comunei să organizeze o strângere de semnături pentru a convinge Consiliul Judeţean să reabiliteze drumul. 

„Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau arunce gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!”, a transmis acesta.

 

Aluzia localnicului legată de jocul de golf este la adresa președintelui Klaus Iohannis care recomanda românilor acest sport în urmă cu câteva luni.  

”Golful se poate practica la orice vârstă. (…) Un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, declara președintele Klaus Iohannis anul trecut, pe 18 septembrie, pe terenul de golf Pianu de Sus, județul Alba, pe care îl frecventează des.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentSURPRIZĂ: Dintre cele peste 280 de tipuri de măști neconforme, 61,26% sunt FFP2
Articolul următorVictor Ponta despre cazul Djokovic: ”Hai sa ne imaginam ca Halep nu se vaccina, ce ar fi facut romanii daca era vorba de ea?”